Κυριακή 12 Ιουλ 2020 17:00      

Κάρτας Μέλους της Νέας Δημοκρατίας: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση ή ανανέωση της κάρτας

Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση ή ανανέωση της κάρτας μέλους του κόμματος.

Έχοντας ανανεώσει την ετήσια συνδρομή σας με 1€ το μήνα (12€ το χρόνο) παραμένετε ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα έχετε μία σειρά από σημαντικές και αποκλειστικές δυνατότητες, όπως δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες,  δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα, ευκαιρίες συναντήσεων με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές εκδηλώσεις μόνο για μέλη, πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και προσωποποιημένη Σελίδα Μέλους στον ιστότοπο της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί οτι η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης ή ανανέωσης της κάρτας μέλους της Ν.Δ., για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές στις 13 Μαίου 2018, είναι  η 10η Απριλίου 2018.

Οι τρόποι  έκδοσης ή ανανέωσης της κάρτας μέλους του Κόμματος είναι οι εξής:

Α) Έκδοση κάρτας μέλους

 Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος: www.nd.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας ή αντίστοιχα τη φόρμα ανανέωσης της κάρτας μέλους.

 Τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 9444222 και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας.

 Αποστέλλοντας τα προαναφερόμενα στοιχεία στη Γραμματεία Οργανωτικού ταχυδρομικά στη διεύθυνση Πειραιώς 62, Μοσχάτο Τ.Κ. 18346 μεμονωμένα (μία εγγραφή) ή συνολικά για περισσότερους του ενός (ομαδικές εγγραφές) ή φέρνοντάς τα αυτοπροσώπως (για ατομική και ομαδική εγγραφή) ή με
εκπρόσωπο (για ατομική και ομαδική εγγραφή) στη Γραμματεία μας ή στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος.

 Συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα και αποστέλλοντας την ηλεκτρονικά στα email: organotiko@nd.gr ή registry@nd.gr ή και προσκομίζοντας την αυτοπροσώπως στη Γραμματεία Οργανωτικού ή στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος

Β) Ανανέωση κάρτας μέλους

 Με κατάθεση του ποσού συνδρομής στην Alpha Bank (Αριθμός Λογαριασμού: Gr 5801401250125002002018871, Δικαιούχος Νέα Δημοκρατία. Στα σχόλια θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό της κάρτας μέλους σας).

 Τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο 210 9444222 και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας (πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της απόδειξης πληρωμής).

 Μέσω e – Banking, αφού πρώτα καλέσετε στο 210 9444222, προκειμένου να σας δοθεί ο κωδικός πληρωμής της Visa.

 Στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, στη Διεύθυνση Πληροφορικής, δίνοντας οι ίδιοι προσωπικά τα στοιχεία, που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως όταν πρόκειται για ανανέωση κάρτας μέλους, δεν παραλαμβάνετε νέα κάρτα.

Επίσης, εάν θέλετε να ανανεώσετε την κάρτα μέλους, αλλά την έχετε χάσει ή έχει κλαπεί, θα πρέπει να το αναφέρετε. Σε αυτή την περίπτωση για την επανέκδοσή της θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή για το έτος που επιθυμείτε συν επιπλέον πέντε (5) ευρώ. Για παράδειγμα, για ένα (1) έτος : 12 ευρώ (ετήσια συνδρομή) και πέντε (5) ευρώ (έξοδα επανέκδοσης λόγω απώλειας κάρτας μέλους) → 17 ευρώ.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το ποσό της συνδρομής για ένα (1) έτος είναι 12 ευρώ, για δύο (2) έτη 22 ευρώ και για τρία (3) έτη 30 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας. Τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας λειτουργούν καθημερινά από τις 10.00 π.μ. εως τις 14.30 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23510 – 35330

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας                                                    
Κουρινιώτης Ιωάννης                                                        

Κάρτας Μέλους Νέα Δημοκρατία 'Εκδοση Κάρτας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top