Πέμπτη 2 Ιουλ 2020 12:12      

Κατατέθηκε επίσημα η "Αγγλική πρόταση" για τον Πιερικό

Στα χέρια της 5ελούς επιτροπής του ΣΦΚ Πιερικός βρίσκεται και επίσημα η επιστολή (πρόταση) με την υπογραφή δύο Βρετανών επιχειρηματιών – μάνατζερ που συνεργάζονται επίσης με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η επιστολή μεταφράστηκε και είναι πλέον επίσημη, μιας και αναλύει τη πρόταση των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το μάνατζμεντ της ομάδας του Πιερικού. 

Αφήνουν το ελεύθερο στη Συνέλευση να ορίσει τη νέα Διοίκηση που θα επιλέξει η ίδια και θα ελέγχει τη κάθε κίνηση που θα γίνεται σε συνεργασία με τους Άγγλους.

Αναμένεται να ελεγχθεί και η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε στο σώμα από τον κ. Οδυσσέα Μαυρίδη που εδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη του Δ.Σ του ΣΦΚ Πιερικός.

Γίνετο γνωστό ότι, η πενταμελής επιτροπή είναι ανοιχτή σε κάθε άλλη πρόταση που ενδέχεται να γίνει απο κάποιο ενδιαφερόμενο σχήμα που επιθυμεί να την καταθέσει.

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ή την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα προγραμματοποιηθεί πιθανότατα η Γενική Συνέλευση που θα προχωρήσει σε τελική εξουσιοδότηση για την εκλογή της όποιας νέας Διοίκησης.

Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top