Κυριακή 12 Ιουλ 2020 19:19      

Καθαρισμός και κόψιμο των χόρτων στο παραλιακό μέτωπο

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ

Με το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά, που απαιτούνται για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου κ.α. κοινόχρηστων χώρων και με την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, στο παραλιακό μέτωπο επικεντρώνονται σήμερα, οι εργασίες των συνεργείων της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας & Πρασίνου.

Στην παραλιακή ζώνη

Ειδικότερα, τα συνεργεία προχώρησαν στην αποψίλωση της ανεπιθύμητης βλάστησης στα ερείσματα των οδών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων στην τοποθεσία «Γρέβενη», στη  Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας, σε όλες τις πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της Τ.Κ. Παραλίας, στον Κορινό (σχολείο), στην Ολυμπιακή Ακτή κ.ο.κ.

Στην Κατερίνη

Παράλληλα, έγινε και πότισμα δέντρων στην παραλιακή ζώνη, ενώ εργασίες συντήρησης του πρασίνου είναι σε εξέλιξη, στην Αστική Σχολή και στην οδό Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός) αντίστοιχα. «Στόχος μας να διασφαλίζουμε καθημερινά και συστηματικά στην Παραλιακή ζώνη, καθώς και στο σύνολο του Δήμου, τη βελτίωση της εικόνας των υφιστάμενων χώρων πρασίνου. Εν όψει της τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής διαθέσαμε μηχανήματα και προσωπικό, ενώ προχωράμε αποτελεσματικά και συνεχίζουμε σταδιακά, στον πλήρη καθαρισμό του παραλιακού μετώπου από χόρτα κ.ο.κ.» σημειώνει σε δήλωσή του, ο κος Τσιουκάνης.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top