Πέμπτη 26 Νοε 2020 6:48      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων της Κατερίνης την Πέμπτη

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τα εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης ύστερα από απόφαση που έλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης συμμετέχοντας έτσι στις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

"Τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, καλώντας τους συναδέλφους εμπόρους να προχωρήσουν στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ενάντια στην εφαρμογή των προτεινόμενων ασφαλιστικών και φορολογικών σχεδίων της Κυβέρνησης.

Εκπροσωπώντας έναν κλάδο εξαντλημένο που έχει πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση, εκφράζουμε ξεκάθαρα την αντίδρασή μας και την διαφωνία μας στις αυθαίρετες και κοινωνικά άδικες προτάσεις της Κυβέρνησης, οι οποίες θα επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αποσκοπούν.

Τα υπό ψήφιση νομοσχέδια εξοντώνουν τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, πλήττοντας ευθέως την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τον φαύλο κύκλο που ανοίγει.

Θεωρώντας ότι το πρόβλημα στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας δεν είναι αυτό καθ’ αυτό το ύψος των εισφορών, αλλά η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη αδυναμία καταβολής τους, ο κεντρικός στόχος πρέπει να είναι η ανάπτυξη. Κάθε σύστημα συντάξεων τροφοδοτείται από την παραγωγή και την αύξηση του ΑΕΠ. Για να υπάρχουν συντάξεις και παροχές πρέπει να έχουν δουλειά όλοι. Πρέπει η οικονομία να παράγει και να δημιουργεί βιώσιμες θέσεις εργασίας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου,
με ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα βιώσιμο, δίκαιο και ανταποδοτικό, που θα πρέπει να στηρίζεται σε μια οικονομία που ανθεί και αναπτύσσεται".

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

 

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης Απεργία Καταστήματα
Scroll to Top