Κυριακή 11 Απρ 2021 19:19      

ΚΕΠ ΔΗΜ0Υ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες για τα Προγράμματα ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ, ΕΤΟΥΣ 2019

Σας ενημερώνουμε ότι η χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες για τα προγράμματα παροχών του ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ, έτους 2019, ξεκινά την Τετάρτη 10/7/2019. 

Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΠΕΚΑ που υπέβαλαν Αίτηση Συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ, www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikesypiresies/ (επιλογή: κληρωθέντες δικαιούχοι), και να λάβουν τα Δελτία τους από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και όχι απαραίτητα από το ΚΕΠ, στο οποίο υπέβαλαν την αίτηση.
 
Τα ΚΕΠ χορηγούν δελτία για τα ακόλουθα προγράμματα: 
1. Κοινωνικού Τουρισμού και Ιαματικού Τουρισμού, Εκδρομικού Προγράμματος και Θεάτρου, χορήγηση από 10/7/2019 – 6/9/2019. Μετά την ημερομηνία αυτή και συγκεκριμένα από 16/9/2019 τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όλους όσους εκ των δικαιούχων υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του έτους 2019 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι τότε.
 
2. Δωρεάν Παροχή Βιβλίων: Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ αλλά μπορούν να απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ βιβλιοπωλεία ή εκδοτικούς οίκους από 10/7/2019 έως και 30/9/2019 προκειμένου να προμηθευτούν βιβλία. Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα μετά την 7/10/2019 τυχόν αδιάθετα βιβλία και μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των δικαιούχων, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν μέχρι τότε τα βιβλία τους.

ΚΕΠ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top