Κυριακή 26 Μάιος 2019 22:45      

Κίνημα Αλλαγής: Την Κυριακή η ανάδειξη των 23 συνέδρων στην Πιερία

Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης  των  23 συνέδρων από την Πιερία, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, θα διεξαχθούν  την Κυριακή 11 Μάρτιου από τις 8 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ. 

Για την εκλογική διαδικασία και την σημασία του συνεδρίου, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου χθες η νομαρχιακή  εκπρόσωπος ΑΕΔΔ Νομού Πιερίας, Μαρία Μίχου και τα μέλη του προσωρινού συντονιστικού Γιάννης Νταμπώσης Κώστας Κιτιξής και Δημήτρης Μαυροειδής.

Η κα Μίχου 

Όπως ανέφερε η κα Μίχου, το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου. Αδιαμφισβήτητα  πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία όχι μόνο για την Κεντροαριστερά, αλλά και για όλο το πολιτικό σκηνικό τη χώρας.

«Οι 210 χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν τον Νοέμβριο για τον επικεφαλή του Κινήματος  Αλλαγής ουσιαστικά έδωσαν το μήνυμα της πλήρους ανατροπής των συσχετισμών των πολιτικών σχημάτων που υπάρχουν σήμερα στη χώρα. Στο συνέδριο το Κίνημα Αλλαγής λαμβάνει σάρκα και οστά και χιλιάδες σύνεδροι που θα πάρουν μέρος, θα  δώσουν το έναυσμα για την ανασύνταξη της προοδευτικής παράταξης. Μια παράταξη η οποία θέλουμε και πάλι να γίνει πρωταγωνιστής  στο πολιτικό  γίγνεσθαι του τόπου μας. Μια παράταξη η οποία  δεν έχει υπολογίσει το πολιτικό κόστος ,παρά μόνο έχει προτάξει το κοινό καλό για τον τόπο μας.

 Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και πλέον Κίνημα Αλλαγής, διαμορφώνει μια προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης για τον τόπο μας, μια πρόταση που πιστεύω ότι θα αφήσει οριστικά πίσω τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης που ταλανίζουν  τη χώρα μας και θα εκφράσει ελπίδα και πάλι,  και κυρίως στη νέα γενιά».
Τα μέλη του προσωρινού συντονιστικού κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει στην διαδικασία και να προσέλθει την Κυριακή στα εκλογικά κέντρα.  

Η εκλογική διαδικασία

H εκλογική  διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Τα εκλογικά κέντρα για τον Νομό Πιερίας είναι:

Στον δήμο Δίου Ολύμπου   στον οποίο θα εκλεγούν πέντε σύνεδροι:  

Κ.Ε.Π.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 

π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 

π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 

Στον δήμο Κατερίνης στον οποίο θα εκλεγούν 15 σύνεδροι :

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΚΑΒΗ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ )

Στον δήμο Πύδνας Κολινδρού οπου θα εκλεγούν τρεις σύνεδροι:

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 

π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΤΡΟΥΣ 

 

Κίνημα Αλλαγής Εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top