Κυριακή 17 Ιαν 2021 23:15      

Κ.Κουκοδήμος: Ανακύκλωση - καθημερινή συνήθεια ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης για την καθαριότητα στον Δήμο Κατερίνης, δεδομένης της μείωσης του όγκου των απορριμμάτων και κατ’ επέκταση της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του συστήματος καθαριότητας, καθώς και της μείωσης του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με αφορμή την τοποθέτηση σε πρώτη φάση 14 ειδικών κάδων ανακύκλωσης γυαλιού και μπουκαλιών.

Στην πλατεία Ελευθερίας

Η αρχή έγινε σήμερα από την πλατεία Ελευθερίας, όπου τοποθετήθηκαν οι πρώτοι κάδοι και θα ακολουθήσουν και άλλα σημεία. «Υψηλή προτεραιότητά μας συνιστά, η δημιουργία, η διατήρηση και η διασφάλιση ενός καθαρού, υγιούς και πολιτισμένου περιβάλλοντος. Επενδύουμε και φροντίζουμε καθημερινά για την καθαριότητα δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις που προστατεύουν το περιβάλλον και αναβαθμίζουν την εικόνα του Δήμου μας. Προς την κατεύθυνση αυτή διευρύνουμε τη συμμετοχή του Δήμου μας σε όλα τα συστήματα ανακύκλωσης» τονίζει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Η συμβολή των κατοίκων

«Χρειαζόμαστε την ουσιαστική συμβολή των κατοίκων, για την υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» τόνισε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, επισημαίνοντας ότι «με την περαιτέρω διεύρυνση του προγράμματος ανακύκλωσης θα υπάρξει σαφής βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top