Πέμπτη 25 Φεβ 2021 9:16      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλείνει οριστικά ο κόμβος του Κορινού από 10 Ιουνίου έως 10 Αυγούστου !

Κλείνει οριστικά ο κόμβος του Κορινού από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου λόγω εργασιών στην γέφυρα του Ανισόπεδου Κόμβου επί της Εθνικής οδού !

Στην πιο ακατάλληλη στιγμή, μιας και βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου, ο Κορινός θα στερηθεί της εύκολης και άμεσης πρόσβασης που του εξασφάλιζε από την Εθνική οδό η αερογέφυρα και όσοι θα θελήσουν πλέον να επισκεφτούν την περιοχή, θα πρέπει να κατευθυνθούν από τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο της Κατερίνης και προς το παραλιακό μέτωπο και έπειτα προς τον Κορινό.  

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

«Ανακοινώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 10-6-2017 έως και 10-8-2017, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών στη γέφυρα του Ανισόπεδου Κόμβου Κορινού (443ο χιλιόμετρο).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Κορινού και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη) του αυτοκινητόδρομου καθώς και της υφιστάμενης γέφυρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κορινό, θα διεξάγεται μέσω του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο) επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και για όσα οχήματα κινούνται από Κατερίνη, μέσω της υφιστάμενης διάβασης του ίδιου Ανισόπεδου Κόμβου και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής επαρχιακής οδού.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα αποκλειστούν οι έξοδοι επί της Π.Α.Θ.Ε. προς τον Ανισόπεδο Κόμβο Κορινού, καθώς και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της κάθε κατεύθυνσης στο ίδιο ύψος του αυτοκινητόδρομου (443ο χιλιόμετρο) , σε μήκος ενός χιλιομέτρου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
  • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.»
Κορινός Πιερίας Κορινός κόμβος κορινού Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top