Κυριακή 5 Ιουλ 2020 8:05      

«Κλείνω τελευταίος την πόρτα που άνοιξα πρώτος»

“Τελευταίος έκλεισε την πόρτα που άνοιξε πρώτος”, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των ΑΝΕΛ του Καμμένου στην Πιερία, ο Συντονιστής Πιερίας και αναπληρωτής Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστας Φιλοκώστας.

Να σημειωθεί ότι στην Πιερία παραιτήθηκαν όλα τα μέλη της συντονιστικής Επιτροπής και όλοι οι πολιτευτές του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Ο Φιλοκώστας με ανάρτησή του στο facebook,  αναφέρει τα εξής:

«Ως συντονιστής ΠΙΕΡΙΑΣ αυτά τα έξι χρόνια απο την δημιουργία των ΑΝΕΛ θέλω να ευχαριστήσω ολα τα μέλη της συντονιστικής, τους πολιτευτές του νομού που απο το 2012 συνυπήρξαμε μαζι σε αγώνες για τα πολιτικά μας “πιστεύω”, περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο, με γνώμονα και κριτήριο το κάλο της χώρας. Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις παραιτήσεις όλων των μελών της συντονιστικής αλλα και των πολιτευτών, θεωρώ οτι πρέπει να πράξω το αυτονόητο και να κλείσω τελευταίος την πόρτα που άνοιξα πρώτος.

Οι αποφάσεις στην πολιτική είναι συλλογικές και αρα υποχρεούμαι να τις σεβαστώ. Εύχομαι καλή συνεχεία στα στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα αλλά εγώ απο σήμερα παύω να συγκαταλέγομαι σε αυτούς. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας κρίνει όλους απο τα πεπραγμένα μας αν είχαν δόλο η όχι...»

Κώστας Φιλοκώτσας ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top