Παρασκευή 5 Μαρ 2021 14:34      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστά και αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα σχολεία

Κλειστά τα σχολεία της  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αύριο (13/1) στην Κατερίνη στους Δήμους Κατερίνης, Πύδνας Κολινδρού & Δίου Ολύμπου

 

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού:

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 15/2017 (ΑΔΑ:7ΧΩ6Ω1Π-Θ78) απόφασή του, αποφάσισε  την  διακοπή των μαθημάτων των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπως επίσης, των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και για την Παρασκευή 13-1- 2017, λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν μετά την χιονόπτωση και του παγετού που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, κάτω των -10 οC που επικρατούν στον Δήμο μας με συνέπεια να δημιουργούνται προβλήματα στην μετακίνηση και μεταφορά των μαθητών.

Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας, κυρίως, εκείνων που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο λόγω της μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών εξαιτίας του πολικού ψύχους.

Όλοι δρόμοι του Επαρχιακού και Δημοτικού οδικού δικτύου είναι καθαροί και προσπελάσιμοι.

Εφιστούμε όμως την προσοχή στις μετακινήσεις πεζών και οδηγών αυτοκινήτων, κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, εξαιτίας σχηματισμού λεπτού πάγου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, καθιστώντας το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό και επικίνδυνο.

    Αιγίνιο 12-1- 2017

Δήμος Δίου - Ολύμπου:      

Λόγω ειδικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Επίσης ΔΕΝ θα λειτουργήσει και ο Δημοτικός Παιδικός σταθμός Λιτοχώρου.

                    

Κλειστά σχολεία Δήμος Κατερίνης Δήμος Πύδνας Κολινδρού Δήμος Δίου Ολύμπου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top