Τρίτη 26 Ιαν 2021 19:44      

Κοινή σύσκεψη με τις διοικήσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών στην ΝΟΔΕ Πιερίας

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε του Τομέα Αγροτικού της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Πιερίας της Ν.Δ με τις διοικήσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, παρουσία των Βουλευτών του κόμματος Φ. Μπαραλιάκου, Α. Μάνη και Σ. Χιονίδη και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σ. Μαυρίδου.

Συζήτηση για θεσμικά θέματα

Στη σύσκεψη, η οποία έγινε στα γραφεία της ΝΟΔΕ, υπό την προεδρία του Προέδρου της κομματικής οργάνωσης στην Πιερία Χ. Μπρουσκέλη, συζητήθηκαν θεσμικά θέματα που έχουν να κάνουν με την στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα στην Περιοχή μας.

Οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών

Οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών έθεσαν βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. όπως το αυξημένο κόστος παραγωγής, λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου και των γεωργικών εφοδίων. Επιπλέον, έθεσαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη της πολιτείας σε διάφορα θεσμικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Δίπλα στα δίκαια αιτήματα

Οι Βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας δεσμεύτηκαν προς τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιρισμών πως θα βρίσκονται δίπλα τους στα δίκαια αιτήματα τους, επισημαίνοντας πως θα τα προωθήσουν προς τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη, από την. πλευρά των Αγροτικών Συνεταιρισμών, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΣΠΕΚΟ Βροντούς Γιώργος Νατσιός, ο Πρόεδρος της ΠΕΣΚΟ Αγ. Σπυρίδωνα Γιάννης Μιχαλίτσιος, ο Πρόεδρος του Α. Σ. ΣΑΜΨΟΥΣ Κώστας Καρκαίτιδης, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Καρίτσας Διονύσης Φολιος, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Λόφου Βαγγέλης Γιαννιώτας, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Μοσχοποταμου Νίκος Δάγκας, ο Πρόεδρος Α. Σ. Σφενδάμης Γιώργος Πολυχρονίδης, ο Πρόεδρος του Α. Σ. Ράχης Δημήτρης Ντούρος, καθώς και ο κ. Δημήτρης Τσιμήτρης από τον τομέα Αγροτικού της ΝΟΔΕ Πιερίας.

ΝΟΔΕ Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top