Παρασκευή 27 Νοε 2020 19:36      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοπή πίτας του Θρησκευτικού Συλλόγου «Αγιος Γεώργιος» στο Μακρύγιαλο

Μετά από την μικρή παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο έγινε η κοπή πίτας του θρησκευτικού Συλλόγου «Αγ. Γεώργιος» στο Μακρύγιαλο Πιερίας, από τον Αρχιερατικό επίτροπο και προϊστάμενο Δήμου Πύδνας- Κολινδρού Αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία Γκοτσίδη, τον π. Γεώργιο Μιάουρα και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ναού.

Όπως κάθε χρόνο στην κοπή παρευρέθησαν η Αντιπεριφεριάρχης Σοφία Μαυρίδου, που είναι επίτιμη Πρόεδρος του Θρησκευτικού Συλλόγου Κυρίων και Δεσποινίδων «Άγιος Γεώργιος» ο Αντιδήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού Χρήστος Πορφυρίδης, οι Δημοτικοι Σύμβουλοι Παναγιώτης Καζάς και Μωυσής Μαυρίδης εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν,Δ Κώστα Κουκοδήμο και ο εκδότης της εφημερίδας και πολιτευτής Απόστολος Λάγιος.

Αμέσως μετά έγινε ένας σύντομος χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και από τον Αρχιερατικό επίτροπο και προϊστάμενο Δήμου Πύδνας- Κολινδρού Αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία Γκοτσίδη, και τον πατήρ Γεώργιο Μιάουρα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με ένα αναμνηστικό ρολόι από την κ.Μαυρίδου οι κυρίες της παλαιάς διοίκησης του θρησκευτικού Συλλόγου για την μεγάλη προσφορά τους.

Κοπή πίτας Σύλλογος ΄΄Αγιος Γεώργιος΄΄ Μακρύγιαλος Χρήστος Πορφυρίδης Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top