Τετάρτη 19 Ιουν 2019 0:38      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοπή Βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης(Λ.Ε.Κ.) στην αίθουσα τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσις και έπειτα από το πέρας των ομιλιών και τιμώμενων προσώπων, απονεμήθηκαν τα Διπλώματα - Πτέρυγες Αλεξιπτωτιστών της Σχολής Αλεξιπτωτισμού, της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας, στους επιτυχώς αποφοιτήσαντες από το 2ο Σχολειό Αλεξιπτωτιστών Σωμάτων Ασφαλείας 2016 που διοργάνωσε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας για τα Μέλη της και Μέλη Λεσχών της Π.Ο.Ε.Δ. στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι Αλεξιπτωτιστές Αστυν. Υποδ/ντης ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος, Υπαστ. Α΄ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Βίκτορας, Αρχ/κας ΠΟΔΑΡΑΣ Δημήτριος, Αρχ/κας ΧΑΤΖΕΛΗΣ Γεώργιος, Υπαρχ/κας ΚΟΥΤΟΥΚΤΣΗΣ Ηλίας, Αστ/κας ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ Γεώργιος και η Αστ/κας ΝΟΥΛΑ Φανη όλοι μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέλαβαν τα Διπλώματα και τις Πτέρυγες αλεξιπτωτιστού από τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Νικόλαο εκπρόσωπος της Γ.Α.Δ.Θ.
Έκπληξη και πολλών συγχαρητηρίων της μοναδικής γυναικείας συμμετοχής αυτη της Αστ/κα ΝΟΥΛΑ Φανή. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: εκπρόσωπος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ο Δ/της του Γ' ΣΣ, ο Περιφερειάρχης και πολλοί Πολιτικοί, Στρατιωτικοί φορείς της Θεσσαλονίκης. 

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτισών Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ αισθάνεται εκ βαθέων ότι όταν την μεγάλη Οικογένεια την τιμούν Σώματα πέραν του δικού της στενού πεδίου δράσης, όποτε η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. γεμίζει εκτός από συναισθήματα ΒΑΘΙΑΣ ΤΙΜΗΣ αλλά  και με συναισθήματα  Ιδιαίτερης ΧΑΡΑΣ. 
Καλές προσγειώσεις σε όλους τους Αλεξιπτωτιστές της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Πιερίας. 

 

Κοπή βασιλόπιτας Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top