Τετάρτη 15 Ιουλ 2020 8:40      

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Κουμπαγιωτών Ανατολικής Θράκης

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό και κοπή πίτας πραγματοποίησε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμπαγιωτών Ανατολικής Θράκης του Δ. Κορινού «Ο Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πάτερ Χρήστος από την Ενορία του Κορινού, ο Πρόεδρος ΟΠΠΑΠ κ. Θόδωρος Παυλίδης, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ κ. Αλέκος Καλτσίδης, η Αντιδήμαρχος κ. Πιπίτσα Μακρίδου, ο πρώην Δήμαρχος Κορινού κ. Απόστολος Δημητρίου, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών συλλόγων, από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού, από το Μορφωτικό Σύλλογο Κορινού, από τον Σύλλογο Θρακικής Εστίας Κατερίνης, από τον Σύλλογο «Νοσταλγοί της Παράδοσης», από τον Θρακικό Γανόχωρας και πάρα πολλοί φίλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί την αίθουσα δεξιώσεων «Γυαλός», τους χορηγούς της εκδήλωσης κ. Ιφιγένεια Κουτσουβέλη AXEL, τον κ. Φόντα Μπαραλιάκο Ολύμπιο Βήμα, τους χορηγούς των δώρων κλήρωσης, τον Χοράρχη του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Τουρνά, τον Χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου κ. Γιώργο Ρέμπα, τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου και όσους συνέβαλαν με την προσφορά και την παρουσία τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμπαγιωτών Ανατολικής Θράκης Κοπή βασιλόπιτας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top