Τετάρτη 17 Ιουλ 2019 1:26      

Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες: Πρόσκληση για την ετήσια γενική συνέλευση

Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό του Συλλόγου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 03 Μαρ 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ηφαίστου 5-7, Κατερίνη, προκειμένου να αποφασίσουν επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

  1. Απολογισμός της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2018 και συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του συλλόγου, από την 1/1/2018 μέχρι και την 31/12/2018.
  2. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού, των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31/12/2018.
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη.
  4. Συζήτηση επί προτάσεων μελών του συλλόγου.
  5. Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται η 1η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 10 Μαρ 2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Παπαθανασίου Όλγα                                                   Σταμούλη Χρυσαυγή

Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top