Σάββατο 4 Ιουλ 2020 18:00      

Το λευκό βαν που έκλεισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός αναζητά η Τροχαία

Το λευκό ημιφορτηγό το οποίο, κατά τη μαρτυρία της 25χρονης συντρόφου του Ηλία Βρεττού, τούς έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα η νεαρή να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να προσκρούσει πάνω σε δέντρα, αναζητά η Τροχαία. 

Το τροχαίο του τραγουδιστή με τη σύντροφό του έγινε χθες το πρωί, λίγο πριν από τις 10. Οπως περιέγραψε και ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, κινούνταν στη δεξιά λωρίδα στην παραλιακή «και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε».

Κατά πληροφορίες, η Τροχαία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε όλη την παραλιακή προκειμένου να εντοπίσει τον αριθμό πινακίδων του λευκού βαν. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο η 25χρονη, η οποία και απεγκλωβίστηκε αμέσως. Ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα σε χέρι, πόδι και λεκάνη, με το τελευταίο να κρίνεται ως το πιο σοβαρό. Σήμερα θα υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων και αναμένεται να διαπιστωθεί αν θα χρειαστεί χειρουργείο ή όχι. 

Να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική χρειάστηκε περί τα 45 λεπτά για να απεγκλωβίσει τον τραγουδιστή από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία είχε μετατραπεί το αμάξι όπου επέβαινε.

Τροχαίο ατύχημα Νοσοκομείο Ηλίας Βρεττός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top