Κυριακή 26 Μάιος 2019 22:15      

Μ. Χριστοδουλάκης :«Ο κόσμος αγκάλιασε το Κίνημα»

Από την Κατερίνη ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης και παράλληλα ομιλία του γραμματέα. Νωρίτερα κ. Χριστοδουλάκης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Ν.Ε Κώστα Κιτιξή και μέλη του Κινήματος είχε συναντήσεις και επαφές με φορείς όπως η πρόεδρος του Εργατικού  Κέντρου Κατερίνης. 
Ο κ. Χριστοδουλάκης 
Σε δηλώσεις επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη παρουσία του ξεκινά από την Πιερία σηματοδοτεί και την αλλαγή της νοοτροπίας και άνοιγμα στην περιφέρεια. «Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι πάμε στην περιφέρεια και στην Β. Ελλάδα που για μας σηματοδοτεί και κάτι πολύ σημαντικό ειδικά τώρα με το θέμα της ονομασίας της Μακεδονίας» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλάκης.
Ο κόσμος αγκαλιάζει το Κίνημα 
Όπως επεσήμανε ο κόσμος αγκαλιάζει το Κίνημα και υπάρχει  ένας ενθουσιασμός σε ότι αφορά τις πρωτοβουλίες που έχουν  πάρει  στα κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά θέματα. «Η  αίσθηση αυτή έχει και την  σφραγίδα των ελλήνων πολιτών που συμμετείχαν στις διαδικασίες  και στήριξαν το εγχείρημα της ενιαίας πλέον πορείας  του Κινήματος Αλλαγής. Σηματοδοτεί μια αυτόνομη πορεία  που έχουμε χαράξει, η οποία θα πάει πλέον μέχρι τις εκλογές  και σηματοδοτεί μια πορεία  η οποία  λέει πλέον ότι ξεκινάμε να μιλάμε στους Έλληνες πολίτες για την ουσία των προβλημάτων,  προτάσεις, λύσεις και μια εθνική γραμμή για την έξοδο από την κρίση,  για την οποία ζητάμε και την στήριξη του ελληνικού λαού» υπογράμμισε ο Γραμματέας του Κινήματος 

Κίνημα Αλλαγής Μ. Χριστοδουλάκης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top