Τρίτη 1 Δεκ 2020 2:12      

ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ-ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Επίσκεψη Δημοσιογράφου Alberto Garcia Palomo στον χώρο του Εκθετηρίου

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη Δημοσιογράφου Alberto Garcia Palomo στον χώρο του Εκθετηρίου την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια"  σας γνωστοποιεί ότι την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 επισκέφθηκε τον χώρο του Εκθετηρίου ο Ισπανός Δημοσιογράφος Alberto Garcia Palomo για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (ταξιδιωτική περιήγηση, ιστορία, διαδρομές, κ.τ.λ.) που έχει αναλάβει σχετικά με την Ελλάδα. Εργάζεται ως Freelance   για τις εφημερίδες El Pais , eldiario.es, TintaLibre, επίσης για ταξιδιωτικές Δημοσιεύσεις και  Περιοδικά της Λατινικής Αμερικής όπως το “La Tercera”de Chile.

Ο Κος Palomo αφού επισκέφθηκε τους χώρους της ανασκαφικής θέσης, των ευρημάτων, αλλά και   του Εκθετηρίου,  φωτογράφησε τους χώρους και τα ευρήματα και κατέγραψε για τις ανάγκες της δημοσίευσης που θα επιμεληθεί και το ιστορικό της ανεύρεσης του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας .

Τo Δ.Σ. του Ομίλου όσο και τα μέλη του, ευχαριστούν θερμά τον κο Alberto Garcia Palomo καθώς και τον κο Ευάγγελο Καραβαγγέλη που τον συνόδευε για το ενδιαφέρον τους. Αλλά  και για την συμβολή τους στην δυνατότητα προβολής της χώρας μας,  μέσα από τα πλέον δημοφιλή Μ.Μ.Ε της Ισπανίας και όχι μόνον.

Με Εκτίμηση

Το  Δ.Σ.

Όμιλος Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου
Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια
Τηλ. Επικοινωνίας: 6948801975
mastodontas.blogspot.gr
Email: mastodontas2014@gmail.com

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:

ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ-ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top