Τρίτη 18 Ιουν 2019 3:50      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με δύναμη από τον Λόφο και τους αγρότες μας, ο Νίκος Α. Ευαγγελόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

Με δύναμη από τον Λόφο και τους αγρότες μας, ο Νίκος Α. Ευαγγελόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας ακόμη αξιόλογος νέος επιστήμονας, ο Νίκος Ευαγγελόπουλος του Αντωνίου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κατερίνης στον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Νίκος έχει καταγωγή από τον Λόφο, έχει σπουδές και μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και τις επικοινωνίες, με κατεύθυνση τις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών και τα δίκτυα. Ασχολείται με τα κοινά από το σχολείο, το δημοτικό συμβούλιο νέων στον πρώην Δήμο Πέτρας, τη ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ. και την ΟΝΝΕΔ, με θέση ευθύνης σε αυτή. Έχει πολλά χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, όπου και συνεχίζει να δραστηριοποιείται με επιτυχία.

Τα προβλήματα των αγροτών μας

Ο Νίκος θέλει να εστιάσει μεταξύ άλλων στους αγρότες του Δήμου μας: «Καταγόμενος από αγροτική οικογένεια, έχω δουλέψει επί χρόνια και εγώ ως αγρότης. Ξέρω πολύ καλά τα προβλήματά τους και θα δουλέψω μέσα στον συνδυασμό μας για να συμβάλλω στις λύσεις τους. Κάποια από αυτά είναι:

·        Ύδρευση το καλοκαίρι. Τα περισσότερα χωριά μας δεν έχουν νερό αρκετές ημέρες την καλοκαιρινή περίοδο, δημιουργώντας μία αφόρητη κατάσταση για τους κατοίκους.

·        Άρδευση. Σήμερα τα δίκτυα άρδευσης που έχουμε στον Δήμο δεν επαρκούν και χιλιάδες δημότες χάνουν κάθε χρόνο πολλά χρήματα από τη μη αποδοτική καλλιέργεια.

·        Η λύση μας: Στα προβλήματα αυτά θα απαντήσουμε με 2 λύσεις: Τη γρήγορη λύση, έτσι ώστε πχ να έχουν άμεσα τα χωριά μας νερό για τους κατοίκους τους όλο το καλοκαίρι, και την πιο μακροπρόθεσμη, με την άμεση προτεραιότητα για τη μελέτη και κατασκευή γεωτρήσεων και (όπου αυτό θα κριθεί περιβαλλοντικά και τεχνικά εφικτό) λιμνοδεξαμενών. 

·        Οδικό δίκτυο και πρόσβαση στις περιουσίες τους. Το οδικό δίκτυο των επαρχιακών και αγροτικών μας δρόμων είναι εμφανώς σε κακή κατάσταση. Έχουμε πάρα πολλούς αγρότες και κτηνοτρόφους που δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις μονάδες τους.

·        Η λύση μας: Εντός της πρώτης μας τετραετίας, ΟΛΟΙ οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας θα αποκτήσουν πρόσβαση στις μονάδες παραγωγής τους. Επίσης στο ίδιο χρονικό διάστημα θα λύσουμε οριστικά και το πρόβλημα απομόνωσης κάποιων χωριών μας (Καταλώνια και όχι μόνο).

·        Σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας που θα προτάξουμε, μεταξύ άλλων:

1.      Ο φωτισμός στα χωριά μας είναι σε πολλές περιπτώσεις ανεπαρκής.

2.      Πολλά σχολεία έχουν προβλήματα, που συνήθως λύνονται από τους κατοίκους και τους συλλόγους γονέων

3.      Στον καινούριο αιώνα, είναι αδιανόητο τα χωριά μας να μην έχουν γρήγορο ίντερνετ.

4.      Τα περισσότερα από τα χωριά μας «κουβαλούν» σοβαρά πολεοδομικά ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και ως σήμερα δεν έχουν διευθετηθεί, ταλαιπωρώντας τους κατοίκους τους.

Σχετικά με την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές, ο Νίκος Ευαγγελόπουλος δήλωσε:

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά από νεαρή ηλικία. Σήμερα, μετά από παρότρυνση της οικογένειας, φίλων και συγγενών μου, έχω την εμπειρία, την όρεξη, τη γνώση και τη θέληση για να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, ως ενεργός πολίτης. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Θανάση Λιακόπουλο και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαϊου στον συνδυασμό του, διαλέγοντας τον νεότερο και ικανότερο από τους υποψηφίους Δημάρχους.

Ξέρω τον Θανάση πολλά χρόνια. Έχει ήθος, αρχές, αξίες και ξεκάθαρο όραμα για τον τόπο μας. Ξέρει τα προβλήματα των συμπολιτών μας, έχει την καλύτερη ομάδα δίπλα του, με πρόγραμμα, ιδέες και λύσεις. Το 2019 φτάνει η ώρα που θα μπορέσει να υλοποιήσει το όραμα αυτό για έναν Δήμο καλύτερο για τους πολίτες.

Επέλεξα συνειδητά να είμαι υποψήφιος μαζί με την ομάδα του Θανάση και είμαι περήφανος για την απόφαση αυτή. Με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά, θα ζητήσω από εσάς τη δύναμη για να δουλέψουμε αύριο όλοι μαζί στον Δήμο μας και να σας κάνουμε περήφανους με τα αποτελέσματα των πράξεών μας». 

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top