Σάββατο 4 Απρ 2020 5:36      

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2015, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες να ακούγονται από το πρωί. Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σύλλογοι και φορείς προκειμένου να ψάλουν τα κάλαντα αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική διαμορφώθηκε η ατμόσφαιρα στην Π.Ε. Πιερίας, από τα κάλαντα που έψαλλαν ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη “ΑΡΓΟΣ”, η χορωδία της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, η Θρακική Εστία Κατερίνης, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης “Νοσταλγοί της Παράδοσης”, η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας “ΠΙΕΡΙΕΣ”, το Πνευματικό Κέντρο “Άγιος Φώτιος”, η Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή), το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι» και ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας “Οι Σταυραετοί”.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχτηκε με χαρά τους καλαντάρηδες, τραγούδησε μαζί τους τα κάλαντα, κέρασε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ειρήνη και αισιοδοξία.

Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε η κ. Σοφία Μαυρίδου και με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τους ευχήθηκε να περάσουν με υγεία και ευτυχία τις γιορτινές ημέρες συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες Κάλαντα Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Παραμονή των Χριστουγέννων Σοφία Μαυρίδου Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη ΑΡΓΟΣ Χορωδία της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Θρακική Εστία Κατερίνης Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης Νοσταλγοί της Παράδοσης Φιλαρμονική Δήμου Κατερίνης Πολιτιστικός Σύλλογος Κονταριώτισσας ΠΙΕΡΙΕΣ Πνευματικό Κέντρο Άγιος Φώτιος Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή) Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Το Ξαθέρι Σύλλογος Κρητών Πιερίας ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ
Scroll to Top