Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 17:58      

Με μεγάλη συμμετοχή το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου, το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί μαθητές από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία εκτός από το να διαγωνισθούν με ευγενή άμιλλα, να γνωρισθούν και μεταξύ τους αφού ήταν από διάφορες περιοχές του Νομού Πιερίας. Ανεδείχθησαν έξι νικητές, τρεις από την κατηγορία μαθητών Δημοτικού και τρεις Γυμνασίου-Λυκείου. 

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό συμμετοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, ο οποίος παρευρέθηκε στο διαγωνισμό και συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ οι βραβεύσεις των νικητών θα γίνουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον κατηχητή κ. Θεόδωρο Φουντουκίδη, που επιμελήθηκε το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στο Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης, για την πολύτιμη συνεργασία του.

Σχετικό Φωτογραφικό Υλικό

 
Σκάκι εκκλησιαστικά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top