Τετάρτη 27 Μάιος 2020 2:26      

Με προτεραιότητες το νερό και την οδοποιία ο Νίκος Γιαννιώτας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρας στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

Με προτεραιότητες το νερό και την οδοποιία ο Νίκος Γιαννιώτας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρας στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο γεωργός και κτηνοτρόφος Νίκος Γιαννιώτας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. O Νίκος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πέτρας, μιας και έχει τη βάση του στον Λόφο και τη Ράχη, ενώ έχει φίλους σε όλο το εύρος της περιοχής και όχι μόνο. Είναι γεωργός και κτηνοτρόφος και δουλεύει σκληρά εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας δημιουργήσει και μία όμορφη οικογένεια. Παράλληλα στον ελεύθερό του χρόνο είναι κυνηγός.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές προκειμένου να βοηθήσω τον τόπο μου και να επιλύσουμε κάποια χρόνια προβλήματα που μας ταλανίζουν. Πρώτα από όλα, έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το νερό το καλοκαίρι. Υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα για την άρδευση των χωραφιών μας, ενώ συχνά μένουμε και χωρίς νερό κατά διαστήματα. Επίσης η ποιότητα του νερού είναι πολύ χαμηλή, συχνά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με τον Θανάση Λιακόπουλο και την αξιόλογη ομάδα μας θα δουλέψουμε για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα αυτό, χωρίς πολλά λόγια. Ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα που είναι προτεραιότητά μας για την περιοχή είναι η οδοποιία, μιας και σε πολλές περιπτώσεις οι συνδημότες μας δεν έχουν στη διάθεσή τους σωστούς δρόμους για να φτάσουν στις περιουσίες τους.

Είναι χαρά μου να είμαι μέλος μίας πολύ καλά δομημένης και σοβαρής ομάδας υποψηφίων, που έχουν ενθουσιασμό, γνώση των προβλημάτων και διάθεση για σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top