Πέμπτη 2 Ιουλ 2020 9:13      

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Πιερικός έναντι του Αστέρα Ιτέας

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 15.00
ΔΗΜ. ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
 

Στην μακρινή Ιτέα κατεβαίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ο Πιερικός όπου θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό γήπεδο της Ιτέας τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Πιερικός δείχνει ότι βρίσκεται σε βαθμολογική ανάκαμψη και είναι πλέον πάνω απο το όριο σωτηρίας αφήνοντας πίσω του μια δύσκολη περίοδο, όπου έπαιζε συνεχώς με την πλάτη στο τοίχο. 

Οι παίκτες του Πιερικού έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας και όλοι τους πιστεύουν μιας και διαθέτουν πολλά ποιοτικά προσόντα για την κατηγορία. 

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι ο Πιερικός είναι σε θέση να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να συνεχίσει το βαθμολογικό άλμα προς τα εμπρός.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Κατερίνης έκανε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής αφήνει ελπιδοφόρα μυνήματα για την συνέχεια στο δεύτερο γύρο, αν και το πρόγραμμα αρχικά είναι πολύ δύσκολο.

Απο το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Κυπαρίσσης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Τσατσούλης με βοηθούς τους κ.κ Τσολακίδη και Μαραθωνίτη από την Αθήνα και με παρατηρητή τον κ. Μπλούνα απο την Φθιώτιδα.

Πιερικός Ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top