Κυριακή 24 Φεβ 2019 7:21      

Με στόχο την νίκη ΑΣΦ Αλεξάνδρεια - Πιερικός

Στην γειτονική Αλεξάνδρεια δοκιμάζεται ο Πιερικός κόντρα στην τοπική ομάδα του Φιλίππου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. 
Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει το τρένο της κατηγορίας παλεύουν όλα τα παιχνίδια και είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι εαν υποτιμηθούν σαν ομάδα.

Βγάζουν εγωϊσμό οι παίκτες της Αλεξάνδρειας γεγονός που πρέπει οι Κατερινιώτες να το προσέξουν ιδιαίτερα και να δώσουν μεγάλη βαρύτητα και σοβαρότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι "κομβικό" για την μετέπειτα πορεία τους.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και ο νέος προπονητής του Πιερικού έχει πλέον αξιολογήσει τους παίκτες που καλούνται να τον πείσουν ότι μπορεί να τους εμπιστευθεί για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Πιερικός θέλει την νίκη στην Αλεξάνδρεια για να σταθεροποιηθεί στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου και κάνει τα πράγματα καλύτερα για την δύσκολη συνέχεια του Μαραθωνίου της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Χανίδης(ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ  Μποζατζίδη(ΕΠΣ Μακεδονίας), Κουφό(ΕΠΣ Μακεδονίας).
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου αναμένεται ότι πολλοί φίλαθλοι του Πιερικού θα μεταβούν στην Αλεξάνδρεια για να συνδράμουν με την παρουσία τους στην κατάκτηση της νίκης.
Έχουν εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι και θα συμπαρασταθούν τους παίκτες ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. 

ΑΣΦ Αλεξάνδρεια Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top