Σάββατο 15 Δεκ 2018 14:54      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του συλλόγου Θρακικού Γανόχωρας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας στο κέντρο «ΑΡΙΑ». Πάνω από 500 φίλοι του Θρακικού  τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση. Η  «Εβρίτικη Ζυγιά» κράτησε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε καταρχήν τους Γανοχωρίτες που έδωσαν το παρόν. Οι άνθρωποι του χωριού μας, στήριξαν τον σύλλογο με το παραπάνω. Ευχαριστούμε θερμά, τους συλλόγους που διασκέδασαν μαζί μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας Πατέρας Δημήτριος, ο Ιερέας της ενορίας μας πάτερ Δημήτρης , οι βουλευτές μας κυρία Μπέτυ Σκούφα και Κουκοδήμος Κώστας, η αντιπεριφερειάρχης μας κυρία Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος μας κ.Χιονίδης Σάββας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπιτόπουλος Στέφανος, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κυρία Πόπη Τζουμέρκα Μπατάλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πιπίτσα Μακρίδου Παρτσαλίδου, Θεόδωρος Παυλίδης, Θανάσης Λιακόπουλος, Κυριακίδης Γιώργος, ο πρόεδρος του χωριού μας κ. Μαντονίτσας Γιάννης, ο πολιτευτής Ν.Δ κ. Μπέης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ Μωϋσιάδης Λευτέρης και ο Διευθυντής του Ολυμπίου Βήματος κ. Φώντας Μπαραλιάκος.

Θρακικός Γανόχωρας Ετήσιος χορός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top