Τετάρτη 12 Δεκ 2018 5:08      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του απογευματινού την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση πού πραγματοποίησε η ενορία Αγίων Χριστοφόρου και Ενθυμίου Κατερίνης, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα και την αυλή της Εκκλησίας, καθώς το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου.

Τήν εκδήλωση τίμησαν με την Παρουσία τους: Ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Λεοντιάδης, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, ο αντιπεριφεριάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. Κων/νου Κουκοδήμου, εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Ιτσιος, οι  πρώην Βουλευτές κ. Μαρία Μίχου, κ. Άννα Μάνη,

Ο πρώην Νομάρχης Πιερίας και πολιτευτής και οι πολιτευτές κ. Δημήτριος Μπέης, κ. Ηλίας Τάπρας και ο Πρόεδρος του EUROTAXI Κατερίνης.

Η εκδήλωση περιελάμβανε, ομιλία οπό τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη και Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. με θέμα: ¨ Ο Ρωμαίικος διεθνισμός του Ρήγα και η Οικουμενικότητα τας Ορθοδόξου Λατρείας¨.

Μετά την ομιλία ακλούθησε ? βράβευση των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων πού διετέλεσαν Επίτροποι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Οι Επίτροποι ήταν οι Αναστάσιος Παρθενίδης, Νικόλαος Σεμερτζίδης, Βελισάριος Καραφώτης και Απόστολος Μάνος, οι οποίοι τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους, καθώς στη θητεία τους άρχισε νά λειτουργείται ? Ιερός Ναός Αγίου Χριστοφόρου. 
Αμέσως μετά τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν  οι νεοεισαχθέντες φοιτητές στα Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας (συνολικά 13 φοιτητές). 

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την γυναικεία χορωδία της Ενορίας μας.
Τα έσοδα που προέκυψαν από την εκδήλωση, θα διατεθούν για την τοποθέτηση κεντρικής θέρμανσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης Προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος Σωκράτης λ.  Ξενίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο, τον π. Νικόδημο Σκρέττα, τον Πρωτοσύγκελο π. Βαρνάβα, τούς Επισήμους προσκεκλημένους, τον συνεφημέριο π. Φιλάρετο Μπαϊράμη, όλους τούς παρευρισκόμενους πού τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τούς Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους, τις κυρίες του Ενοριακού Φιλοπτώχου και ιδιαίτερα όσους καί όσες βοήθησαν, συνετέλεσαν και προσέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, τούς αφανε?ς εργάτες όπως τούς αποκάλεσε, και όλους τούς χορηγούς για την στήριξη τους. Επίσης ευχαρίστησε τούς κ. Χαράλαμπο Κοκκινίδη (ήχος και φως) και Γεώργιο Παπαδόπουλο(εικόνα), και πάνω από όλους τον Κύριο μας Ιησο? Χριστό καθώς μας κράτησε καιρός και δεν έβρεξε.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
 

 

εκδηλώσεις Ενορία Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top