Πέμπτη 29 Οκτ 2020 7:36      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεταφέρεται η Δημοτική Αστυνομία - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Την επανάχρηση εντός του Νοεμβρίου, από τις υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κατερίνης του δημοτικού κτιρίου στην οδό Σβορώνου (που κατά το παρελθόν φιλοξένησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία), σηματοδοτεί η τελική ευθεία των εντατικών εργασιών, για την ανακατασκευή και λειτουργική αναβάθμισή του.

Ο εργασίες

Ήδη τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης υλοποίησαν και συνεχίζουν κάθε αναγκαία τεχνική παρέμβαση όπως π.χ. ελαιοχρωματισμούς, επιχρίσματα, νέους χώρους υγιεινής, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές υποδομές, πόρτες - κουφώματα κ.ο.κ. προκειμένου το κτίριο να μετατραπεί σε σύγχρονο χώρο για τη νέα λειτουργική του χρήση.

Ο δήμαρχος Κατερίνης

«Αξιοποιούμε προς όφελος των δημοτών μας, το κτιριακό απόθεμα του Δήμου. Μετατρέπουμε και αναδεικνύουμε ένα ανενεργό μέχρι πρότινος κτίριο, σε ζωντανό κύτταρο για τις υπηρεσίες μας, στην υπηρεσία του πολίτη» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας

Τις παρεμβάσεις επιβλέπει και συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων: «Η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η αποσυμφόρηση της Δημαρχίας είναι βέβαιο ότι θα επιτευχθούν με την επανάχρηση του κτιρίου από τις υπηρεσίες της Δημοτική Αστυνομίας. Όπως διαπιστώνετε σταδιακά ο χώρος διαμορφώνεται και μετατρέπεται εσωτερικά και εξωτερικά σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, που επανεντάσσουμε στον αστικό ιστό της πόλης».

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top