Σάββατο 24 Αυγ 2019 9:47      

Μια τούρτα για τους μικρούς εξερευνητές

Το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη γιορτή για τη λήξη του προγράμματος Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που υλοποίησε και φέτος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης. Με "μια ανάμνηση" αναβίωσαν οι δημιουργικές στιγμές των δράσεων του προγράμματος, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην έννοια της εξερεύνησης, ενώ η αυλαία έκλεισε με την απονομή διπλωμάτων για τα παιδιά και βεβαιώσεων συμμετοχής για τους εθελοντές, αλλά και περιήγηση στις εικαστικές δημιουργίες, που αποτύπωσαν η φαντασία και το μεράκι των παιδιών.

Το σκηνικό συνεχίστηκε με μία λιτή γιορτή των εθελοντών, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος τους ευχαρίστησε «για την ευγενική υποστήριξη και την καθοριστική τους συμβολή στο πρόγραμμα», σημειώνοντας μεταξύ άλλων «Η βιβλιοθήκη αποτελεί πυρήνα πολιτισμού και πνεύματος, ενώ συμβάλλει απτά στην ενίσχυση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον, αποτελεί σημείο αναφοράς για την εξωσχολική μόρφωση των νέων, αλλά και των ενηλίκων. Σήμερα, με επιτυχία και συντονισμένα επεκτείνει τις δραστηριότητές της προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, στο σύνολο των πολιτών». Φυσικά δεν έλειψε και η απαραίτητη τούρτα, την οποία παρουσίασε η Ροδή Ελευθεριάδου και η οποία αναμισβήτητα "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

 

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης Ροδή Ελευθεριάδου - Μελετλίδου Σάββας Χιονίδης Γιορτή λήξης Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top