Δευτέρα 25 Ιαν 2021 21:08      

Μήνυμα του Δημοσιογράφου Γιάννη Τσιμπονίδη για Ορκώμοσια Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου

Με το νενομισμένο όρκο και την τελετή ορκωμοσίας (το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019-ώρα 12.00) του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κατερίνης, Κωνσταντίνου Κουκοδήμου και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των Κοινοτικών Συμβούλων, η πόλη της Κατερίνης, ο Δήμος μας, αδιαμφισβήτητα αλλάζει σελίδα.

Η «Εκκίνηση» με την «Ανανέωση Τώρα» με τον οραματισμό που τους διακρίνει για μια πόλη αντάξια του σήμερα και με πλοηγό αλλά και μπροστάρη τον Ολυμπιονίκη και γεννημένο νικητή, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, πλαισιωμένο από εκλεκτά και επίλεκτα αυτοδιοικητικά πρόσωπα, τα περισσότερα πρωτοεκλεγμένα, είναι βέβαιο ότι θα δικαιώσουν την επιλογή των πολιτών της Κατερίνης.

Νοιώθω περήφανος και ικανοποιημένος ότι σε αυτόν τον υπέροχο και ελπιδοφόρο αγώνα για την επιτυχία του δημοτικού συνδυασμού «Εκκίνηση» που είχε ως κατευθυντήρια αναφορά την ανάπτυξη και την προκοπή της πόλης, την οποία όλοι το ίδιο αγαπάμε, συνέβαλα και εγώ προσωπικά, έτσι ώστε τούτη την ώρα με περισσή χαρά να αντικρίζω στα πρόσωπα των συμπολιτών μου να επανέρχεται το χαμόγελο και η αισιοδοξία.

Ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, ο Κώστας μας, ο αεικίνητος… άλτης της δημιουργίας, ξεκινά το νέο του άλμα, αυτή τη φορά στο στίβο του πρώτου βαθμού της Αυτοδιοίκησης, προσβλέποντας, όπως το απέδειξε μέχρις τα τώρα στην προσωπική του διαδρομή. Την κορυφή και το βάθρο των νικητών…

Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της τετραετούς θητείας του στον Δημαρχιακό θώκο, όλοι θα είμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι. Και θα είναι μόνον η αρχή…

Με τις θερμότερες ευχές μου για κάθε δυνατή επιτυχία στο έργο σου αγαπητέ Κώστα, Δήμαρχέ μας, ενθυμούμαι τα λόγια του αείμνηστου Προέδρου των Η.Π.Α., Τζον Φ. Κένεντι την ημέρα της ορκωμοσίας του.

Είπε: «Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου (εδώ πόλη σου) για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ γι’ αυτήν».

Εγώ δεν ρωτώ. Γιατί απλά είμαι σίγουρος Δήμαρχε Κώστα Κουκοδήμο, ότι εσύ μπορείς και θα κάνεις πολλά περισσότερα...

Γιάννης Τσιμπονίδης

Δημοσιογράφος

Κώστας Κουκοδήμος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top