Σάββατο 26 Σεπ 2020 23:39      

Μητσοτάκης: "Ο Τσίπρας να παραιτηθεί, εκλογές το συντομότερο"

Το γάντι έριξε στον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων (στο 10%) για τις ευρωεκλογές, που δείχνουν σαρωτική νίκη της ΝΔ με 9 μονάδες διαφορά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών το συντομότερο δυνατόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για καθαρό μήνυμα της κάλπης που δίνει ως πρώτη και πολύ ενισχυμένη πολιτική δύναμη στη χώρα την ΝΔ. Η πολιτική αλλαγή στη χώρα ξεκίνησε ήδη σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε λόγο για ισχυρή αποδοκιμασία της κυβέρνησης.

Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή.

Ο πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του· να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές το συντομότερο, αυτή είναι η καθαρή λύση επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι μπορεί ο χρόνος έως το πέρας της θητείας αυτής της κυβέρνησης να είναι μικρός, είναι όμως αρκετός για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά και επισήμανε ότι σοβούν εθνικοί κίνδυνοι και οικονομικές απειλές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι γεννά αίσθημα χαράς το αποτέλεσμα και ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ να το αντιμετωπίσουν με σεμνότητα και αίσθημα ευθύνης. Ο ίδιος επισήμανε ότι έχει πλήρη επίγνωση της ευθύνης του και πως θα εργαστεί σκληρά και χωρίς διαχωρισμούς μεταξύ των πολιτών.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top