Σάββατο 11 Ιουλ 2020 14:15      

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης: Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας - Π.Ε. Πιερίας -Δήμου Κατερίνης

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ενέταξε στο  Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πιερίας έτους 2017 χρηματοδοτούμενο από ΟΣΚ 2017, το έργο με τίτλο «επισκευή - συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων μουσικού σχολείου Κατερίνης» προϋπολογισμού 72.000,00 €.

Η μελέτη

Αντικείμενο της μελέτης του έργου «επισκευή - συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων μουσικού σχολείου Κατερίνης» είναι η συντήρηση και επισκευή των  κτιριακών εγκαταστάσεων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του Μουσικού Σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης και ειδικότερα: αποξήλωση των κεράμων της υπάρχουσας στέγης, τοποθέτηση ελαστομερούς υδρατμοπερατής μεμβράνης, κατασκευή νέας τεγίδωσης, τοποθέτηση θερμομόνωσης, επικεράμωση με κεραμίδια γαλλικού τύπου και αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης. Όλες οι εργασίες θα κατασκευασθούν σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου και τις αντίστοιχες ΕΤΕΠ όπως ισχύουν σήμερα.

Η κα Μαυρίδου

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για τη χρηματοδότηση  των εργασιών, που προέρχονται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών χρηματοδοτούμενο από ΟΣΚ. Η υλοποίηση των εργασιών κρίνεται απαραίτητη καθότι αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή διαβίωση μαθητών και διδασκόντων στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ειδικότερα στους χώρους που παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (αριθμ. Πρωτ. 1757/95620/29-8-2016 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του σχολείου για τη διασφάλιση των απαραίτητων  προϋποθέσεων που θα συμβάλουν στην καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top