Δευτέρα 20 Μάιος 2019 15:32      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπάσκετ - Πιερικός Αρχέλαος: Αλλαγή σκυτάλης στις γυναίκες στην A2

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει ότι η Τασούλα Τσιρογιάννη, για προσωπικούς λόγους, θα είναι προπονήτρια στο τμήμα Κορασίδων.

Η Τασούλα Τσιρογιάννη, η οποία προπονεί τα κορίτσια της Ακαδημίας μας τα τελευταία επτά χρόνια, και είναι στον πάγκο των Γυναικών τα τελευταία τρία, συνέδεσε το όνομά της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος, καθώς κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, όπου θα συμμετέχει η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς και την έκτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων την σεζόν που μας πέρασε.

Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει για χρόνια να προσφέρει, με την ίδια αγάπη, τόσο στον Σύλλογό μας, όσο και στο γυναικείο μπάσκετ που έχει τόσο ανάγκη ανθρώπους σαν την Τασούλα.

Η Τασούλα Τσιρογιάννη δήλωσε σχετικά:

«Ένας κύκλος έκλεισε.

Ξεκίνησα με τα κορίτσια στην Ακαδημία πριν από επτά χρονιά. 

Συμμετείχαν στα μίνι, στις Κορασίδες και έφτασαν στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Νεανίδων, όπου κατέλαβαν την έκτη θέση στην Ελλάδα με μια πολύ καλή παρουσία.

Επίσης, αρκετές από αυτές έπαιξαν και στη γυναίκεια ομάδα, την οποία είχα για τρία χρόνια, δύο από αυτά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ευχαριστώ τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια. 

Συνεχίζω με το ίδιο μεράκι και αγάπη για την ομάδα στο τμήμα των Κορασιδων και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια και ακόμη πιο πολλές επιτυχίες».

Μπάσκετ Πιερικός Αρχέλαος Α2 Γυναίκες Προπονήτρια Τασούλα Τσιρογιάννη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top