Τρίτη 7 Ιουλ 2020 13:59      

Μπάσκετ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-Α.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ανανεωμένος Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την  Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 5:00μμ τον Α.Σ Καρδίτας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος διατήρησε τον βασικό κορμό του (Γκοντόπουλος,Γκογκίδης,Τοπούζης,Ζησόπουλος,Καλτσουνάς,Τσιλιγγαρίδης) προσθέτοντας τον έμπειρο φόργουορντ Γιάννη Καραγκιολίδη,τον παλιό παίκτη της ομάδας Μιχάλη Παπαμιχαήλ και τους πολλά υποσχόμενους Γιώργο Κωνσταντινίδη και Αλέκο Χανέλλι.

Σε αυτούς προστέθηκαν 8 παίκτες από την Ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου (Τσιρογιάννης,Ταβαντζής,Πολυχρόνης,Τζιοβάρας ,Μπούσπουρας,Ζιώγας,Μπόζογλου,Χατζηλάμπρου) και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως η Διοίκηση της ομάδας έμεινε πιστή στο πλάνο της για μια ακόμη χρονιά καθώς βασικός της στόχος είναι η ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.
Αυτό αποδεικνύεται και από τον ιδιαίτερα χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο της ομάδας (21,6 έτη μ.ο).

Οι αθλητές,οι προπονητές και η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου καλούν  το φίλαθλο κοινό της Κατερίνης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 5:00μμ. για να υποστηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου που αγωνίζεται εμπράκτως για το καλό του Πιερικού αθλητισμού και την προώθηση των νεαρών αθλητών.

Μπάσκετ Πιερικός Αρχέλαος Α.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top