Παρασκευή 4 Δεκ 2020 18:40      

Μπούτας: Οι αγρότες δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια

Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που συνεχίζονταν όλο το χρόνο μίλησε ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Μπούτας στο ΘΕΜΑ 104,6 με αφορμή την απόφαση των αγροτών να στήσουν μπλόκα από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

«Μας δουλεύουν ότι δεν πάρθηκαν μέτρα. Τι θα κάνουμε, θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια; Μαζί με τους εργαζόμενους για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολιτική και να την ανατρέψουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην κριτική ότι οι αγρότες θυμήθηκαν τώρα να βγουν στους δρόμους, ο κ. Μπούτας υποστήριξε ότι «η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων δεν σταμάτησε τη δράση όλο το χρόνο αλλά δεν ήταν γαργαλιστικές, δεν είχαν κλείσει οι δρόμοι. Τώρα κλιμακώνουμε να στηθούν σε καίρια σημεία της χώρας μπλόκα».

Ο κ. Μπούτας έκανε λόγο για μια σειρά μέτρων «που κάνουν ακόμα φτωχότερους τους αγρότες σε σημείο που να μην μπορούν να συνεχίσουν την παραγωγική δραστηριότητα» αναφερόμενος στη μείωση του αφορολογήτου, στον ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, στις κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών κ.α.
«Αν πάει, δε, το πετρέλαιο στα επίπεδα της τιμής της βενζίνης δεν θα καλλιεργήσει κανένας» συμπλήρωσε.

 

Κυβέρνηση Μπούτας Αγρότες Αγροτικά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top