Δευτέρα 17 Φεβ 2020 20:34      

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: Ο άνθρωπος που συνέδεσε την εκπαίδευση στην πληροφορική με το όνομα του

«Η Σχολή Πληροφορικής & Ρομποτικής» του Μυστακίδη Νικόλαου ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 καλύπτοντας όλο το φάσμα της πληροφορικής εκπαίδευσης. 

Η σχολή σήμερα μετά από 20 χρόνια λειτουργίας κατέχει πρωτεύοντα ρόλο στο χώρο της εκπαίδευσης στους Η/Υ στην Κατερίνη, και έχει δημιουργήσει ένα αναγνωρίσιμο όνομα που βασίζεται κυρίως στην υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Από το 2015 έχει ξεκινήσει και τμήματα Ρομποτικής για παιδιά από 5 έως 18 ετών. Ενώ από το 2017 έχουν ξεκινήσει για πρώτη φορά στην Κατερίνη τμήματα προγραμματισμού & δημιουργίας Video Games (Game Development).

Στην σχολή πληροφορικής έχουν απονεμηθεί 2 Τιμητικές Διακρίσεις από την ECDL Ελλάς.

Είναι το μοναδικό εξεταστικό κέντρο ECDL στην Πιερία , καθώς και η μοναδική σχολή στην Κατερίνη που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με Πληροφορική & Ρομποτική.

Σε ένα νέο ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο, όπου η τεχνολογία παίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή, η Σχολή Πληροφορικής & Ρομποτικής Μυστακίδη σχεδίαζει και προσφέρει μια σειρά Εξειδικευμένων Προγραμμάτων Πληροφορικής - Πιστοποιημένα Προγράμματα Πληροφορικής για Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου που προετοιμάζουν τα παιδιά μας σταδιακά και αβίαστα για το νέο και υπέροχο αυτό ψηφιακό κόσμο στον οποίο θα σπουδάσουν, θα εργαστούν και θα ζήσουν.

Φάκελος Παιδεία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top