Παρασκευή 28 Φεβ 2020 16:29      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

Εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, στην οποία προήδρευσε ο Ιωάννης Συμεωνίδης - ως πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές - ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος συνεχάρη τα μέλη του σώματος για την εκλογή τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία και δημιουργική θητεία σε όλους προς όφελος των πολιτών, ενώ έκανε λόγο για μία νέα σελίδα που ανοίγει με την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική αρχή: «Με συνοδοιπόρο μου το Γιώργο Νταντάμη και με αγαστή συνεργασία από όλους, χωρίς αποκλεισμούς, με ουσιαστικό διάλογο πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε όλοι τον τόπο μας να πάει μπροστά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Πρόεδρος ο Φάνης Τερζόπουλος – Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Λεμονόπουλος

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Φάνης Τερζόπουλος από την πλειοψηφούσα σύμπραξη των παρατάξεων «Εκκίνηση» και «Ανανέωση Τώρα» .Αντιπρόεδρος εξελέγη ύστερα από πρόταση της μείζονος μειοψηφίας ο κ. Χρήστος Λεμονόπουλος και Γραμματέας κατόπιν πρότασης της ελάσσονος αντιπολίτευσης η κα. Ουρανία Παπαγεωργίου.

Μέλη των επιτροπών εξελέγησαν

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά την εκλογή του Προεδρείου με μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν και τα μέλη  της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Οικονομική Επιτροπή

Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε ο Μορφακίδης Δημήτριος και τακτικά μέλη οι: Συμεωνίδης Ιωάννης, Νταντάμης Γεώργιος, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι: Τσιαμπέρας Νικόλαος, Τσιαλός Γεώργιος, Γκούνας Αθανάσιος, Ντόντης Λάζαρος, Βαινάς Δημήτριος, Λιακόπουλος Απόστολος.

Επιτροπή ποιότητας Ζωής

Στην Επιτροπή ποιότητας Ζωής πρόεδρος με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε ο Νταντάμης Γεώργιος και τακτικά μέλη οι Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος, Κήπου Ευάγγελος, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι: Μπεινάς Ιωάννης, Φιλοκώστας Κων/νος, Κεραμιδιώτης Ευστάθιος, Ίτσιος Γεώργιος, Αναστασιάδης Θωμάς, Γεωργιάδης Μιχαήλ.

Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top