Τετάρτη 24 Απρ 2019 7:56      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο προστέθηκε στο ΕΚΑΒ Κατερίνης

Ένα  νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο με εντατική μονάδα, δωρεά του Συλλόγου Foerder-und Freundeskreis Elliniko e.V. (προώθηση και κύκλος Φιλίας για το Ελληνικό) του Αμβούργου σε συνεργασία του ASB της Γερμανίας, παραδόθηκε χθες από το ο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,  στο ΕΚΑΒ Κατερίνης.

Η τελετή παράδοσης έγινε στο χώρο του ΕΚΑΒ μετά από ένα χρόνο καθυστέρησης λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών, παρουσία της πρωτεργάτιδας για την δωρεά κας Καλλιόπη Τρίγκα του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανέστη  Μυστρίδη, της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Κατερίνης κας Δέσποιναας Χαρίδη, των βουλευτών Σ. Καστόρη και Χ. Τζαμακλή, της αντιδημάρχου κας Μακρίδου, εργαζόμενοι του νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ.

Δωρεές χιλιάδων ευρώ 
Το ασθενοφόρο που στοιχίζει 150 χιλιάδες ευρώ είναι ότι  πιο σύγχρονο υπάρχει   στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ενώ όπως τονίστηκε η συνεργασία με το νοσοκομείο Κατερίνης θα συνεχιστεί και για άλλα θέματα, όπως οι τελευταίες δωρεές  που έγιναν και είναι ερπυστριοφόρα αναπηρικά καρότσια αξίας 12000 ευρώ.  Όπως τόνισε η κα Τρίγκα στην Ελλάδα έχουν γίνει  δωρεές που αγγίζουν το 1.600.000 ευρώ και θα συνεχιστούν. Αναφέρθηκε στο ιστορικό της προσπάθειας αυτής και στις δυσκολίες που υπήρξαν σε ότι αφορούσε τι γραφειοκρατικές διαδικασίες, και ζήτησε την στήριξη των βουλευτών για επόμενες δωρεές εάν υπάρξει και πάλι πρόβλημα  αυτού του είδους,

Ο διοικητής του Νοσοκομείου 
Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης ευχαρίστησε την κα Τρίγκα για την πολύτιμη υποστήριξη της αλλά και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει και πρόσθεσε  πως αυτή η  στήριξη θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ
Η διευθυντήρια του ΕΚΑΒ  κα Χαρίση ευχαρίστησε επίσης την κα Τρίγκα για το πολύτιμο αυτό δώρο που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην εξυπηρέτηση των πολιτών και θα προστεθεί στο στόλο του ΕΚΑΒ που είναι στην πλειοψηφία τους παλαιά οχήματα.

Ασθενοφόρα από το 1998! 
Από τα εννέα οχήματα το παλαιότερο είναι απ το 1998, ενώ όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Βασίλης Βάιος τα περισσότερα από αυτά έπρεπε να είχαν αποσυρθεί χθες!  

ΕΚΑΒ Κατερίνης Δωρεές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top