Πέμπτη 16 Ιουλ 2020 7:45      

Το Νερό ΔΙΟΣ στηρίζει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια μαραθώνια προσπάθεια φτάνει στο τέλος της… Η πρωτοβουλία της Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. για τη δημιουργία μιας φιλανθρωπικής προωθητικής ενέργειας για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προβλήθηκε μέσα από τις συσκευασίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ για πέντε ολόκληρους μήνες, με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό σχετικά με τη δράση του Οργανισμού, αλλά και να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Στον διαγωνισμό «Πίνω νερό, χαρίζω χαμόγελα», το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετέχει μέσα από ειδικά SMS, τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη των δράσεων που υλοποιεί πανελλαδικά. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που διεξήχθη στις 23 Νοεμβρίου 2015 παρουσία συμβολαιογράφου, ο κύριος Απόστολος Κέππας αναδείχθηκε ως ο τυχερός νικητής, που κέρδισε το δώρο του διαγωνισμού, ένα ΙΧ
αυτοκίνητο Smart Fortwo.

Η παράδοση του δώρου στο νικητή του διαγωνισμού, παρουσία του Πρόεδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κυρίου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, θα γίνει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 το πρωί, στην έδρα της εταιρίας, στο εργοστάσιο εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ, στην Καρίτσα Πιερίας.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Το Χαμόγελο του Παιδιού Νερό ΔΙΟΣ Διαγωνισμός
Scroll to Top