Παρασκευή 22 Ιαν 2021 18:56      

Νίκος Γιατίμκος – Γαβριήλ Κωνσταντινίδης: Οι πρώτοι 2 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Τηρώντας τη δέσμευσή του για ριζική ανανέωση και δημιουργία ενός ψηφοδελτίου όπου τουλάχιστον τα 2/3 θα είναι νέα πρόσωπα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος υποδέχεται σήμερα στον συνδυασμό μας τον Νίκο Γιατίμκο και τον Γαβριήλ Κωνσταντινίδη. Ο Νίκος και ο Γαβριήλ είναι οι πρώτοι 2 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Κατερίνης του συνδυασμού μας, με όρεξη για δουλειά, σοβαρότητα και ήθος.

Ο Νίκος είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Διεθνούς Εμπορίου, ιδιωτικός υπάλληλος και ενεργό μέλος στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Άρσης Βαρών «Πύρρος Δήμας».

Ο Γαβριήλ είναι διπλωματούχος μηχανικός αυτοκινήτων, merchant marketer στην Cashback World, πρώην αθλητής χάντμπολ στον Αρχέλαο, με 25 χρόνια προϋπηρεσίας ως ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με 2 παιδιά.

Νίκος Γιατίμκος: «Κοντά στον νεώτερο και καταλληλότερο υποψήφιο Δήμαρχο»

Για την επιλογή του να είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Θανάση Λιακόπουλο και τον συνδυασμό του, ο Νίκος Γιατίμκος είπε: «Εδώ και καιρό μελετούσα την κατάσταση στην πόλη μας και ανέλυα τα πρόσωπα των υποψηφίων Δημάρχων και τους συνδυασμούς τους. Αποφάσισα να συστρατευθώ κοντά στον Θανάση Λιακόπουλο, όχι μόνο γιατί είναι ο νεώτερος όλων, αλλά επειδή τον θεωρώ και τον καταλληλότερο για την πόλη μας. Συνδυάζει εμπειρία, γνώση των προβλημάτων, σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους και φέρνει ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό χρειαζόμαστε στην Κατερίνη για τα επόμενα χρόνια και είναι τιμή μου που θα είμαι κοντά σε αυτόν και στη δυνατή ομάδα συμβούλων που συγκροτούμε!»

Γαβριήλ Κωνσταντινίδης: «Το Μουσικό Σχολείο, τα προβλήματα της πόλης και οι λύσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας»

Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Κωνσταντινίδης επικέντρωσε το ενδιαφέρον και τα κριτήριά του στο θέμα του προγράμματος: «Κουραστήκαμε από άδεια λόγια και υποσχέσεις. Ο Θανάσης από την πρώτη στιγμή μίλησε με πρόγραμμα, παρουσίασε δεκάδες θέσεις για την πόλη μας και τις τεκμηρίωσε με προσοχή. Συμφωνώ με την κεντρική μας αρχή να προτάξουμε την κατασκευή του νέου Μουσικού Σχολείου της Κατερίνης ως το πρώτο μας έργο για την πόλη, καθώς και τη ρεαλιστική μας αντιμετώπιση για τα προβλήματα της Κατερίνης και τις λύσεις που ήδη παρουσιάζουμε για να τα επιλύσουμε. Με ενδιαφέρει η ουσία και κάτι καλύτερο για τα παιδιά μου, για αυτό και επέλεξα αυτόν που έχει αποδείξει ότι μπορεί».

ΟΛΟΙ   ΜΑΖΙ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ   ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top