Σάββατο 19 Οκτ 2019 20:01      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Γεννήτριες και μηχανήματα του Στρατού στη Χαλκιδική

Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε χθες τη νύχτα τη Χαλκιδική έχει ενεργοποιηθεί και ο μηχανισμός των ενόπλων δυνάμεων, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πέραν των ερευνών που διεξάγονται από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας για τον εντοπισμό ενός 62χρονου αλιέα, ο υπουργός δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να παράσχουν με συγκεκριμένο σχέδιο, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις υπηρεσίες τους, όπου αυτό ζητηθεί.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για μεταφορά γεννητριών του Στρατού, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να προστατευτούν ευπαθή προϊόντα, μέχρι να επιτευχθεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Επίσης, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μηχανήματα του Στρατού θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών, που αφορούν κυρίως το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top