Δευτέρα 26 Οκτ 2020 23:54      

ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Πιερίας: «Άμεσο πλήγμα στα συμφέροντα της Πιερίας»

Η διγλωσσία και η αφερεγγυότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕ.ΕΛ., σχετικά με το θέμα των διοδίων, έκανε  ακόμη μία φορά την εμφάνισή της  πλήττοντας ευθέως τα συμφέροντα της Πιερίας και των πολιτών της.  Από το «Δεν πληρώνω» ως Αντιπολίτευση (με πρωτεργάτες τους τρείς σημερινούς Βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ), ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση προχώρησε εν μία νυχτί στην αύξηση των διοδίων της «Εγνατίας Οδού»  από 66% έως 150%, όπως συμβαίνει στο Σταθμό των Μαλγάρων, όπου το τίμημα από 1,20 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 3 ευρώ!

Η αύξηση αυτή, σε συνδυασμό με τους υπέρογκους φόρους στην  τιμή των καυσίμων, τις αυξήσεις στον Φ.Π.Α. έρχεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την δύσκολη  οικονομική θέση των πιεριέων πολιτών, να δυσχεράνει  ακόμη περισσότερο τον διαμετακομιστικό εμπόριο των πιερικών επιχειρήσεων και της πιερικής αγροτικής παραγωγής και να εμποδίσει την περεταίρω τουριστική ανάπτυξη της Πιερίας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας δηλώνει ευθέως ότι θα σταθεί αρωγός στα δικαιώματα ελεύθερης και οικονομικής μετακίνησης του πιεριέα πολίτη, θα είναι δίπλα στις πιερικές επιχειρήσεις και στους αγρότες της και θα αντιδράσει με δυναμικές κινητοποιήσεις απέναντι στην αντικοινωνική στάση της Κυβέρνησης για την προάσπιση των δικαιωμάτων της πιερικής γης.

ΝΟΔΕ Πιερίας Ανακοίνωση Διόδια Μάλγαρα Αύξηση τιμών

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top