Σάββατο 14 Δεκ 2019 11:58      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ανέστης Μυστρίδης νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης

Ο γνωστός φαρμακοποιός της Κατερίνης και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πιερία Ανέστης Μυστρίδης είναι ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Ο κ. Μυστρίδης καλείται να αναλάβει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τα θέματα της Υγείας και με πολλά προβλήματα για το Νοσοκομείο Κατερίνης.

Επιβεβαώνοντας όλες τις πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα, 2 Ιουλίου, και επισήμως το όνομά του για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, ο κ. Μυστρίδης είναι ένας από τους 31 ακόμη διοικητές νοσοκομείων της χώρας, που επιλέγησαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Στην ανακοίνωσή του του Υπουργείο αναφέρει:

ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ανέστης Μυστρίδης: Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας από το Frederick University, στην Κύπρος. Έχει εργαστεί ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος φαρμακείου. Είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.

Βιογραφικό

Ο φαρμακοποιός Ανέστης Μυστρίδης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 5 Ιουνίου του 1963. Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Κατερίνη όπου διατηρεί φαρμακείο περισσότερο από δύο δεκαετίες.
Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι κοινωνικές παρεμβάσεις και οι δράσεις του επικεντρώνονται στον συνάνθρωπο, στην οικολογία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στον εθελοντισμό.
Είναι μέλος πολιτιστικών συλλόγων και αθλητικών σωματείων του νομού Πιερίας. Μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας και του Κινήματος «κατά της ηλεκτρονικής συγκέντρωσης προσωπικών δεδομένων».

Μέλος της πρωτοβουλίας για την ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου στην Πιερία. Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό και πτυχιούχο Νομικής  Σαββατούλα Φιλοκώστα κι έχει τρία παιδιά. Μιλά άπταιστα την Ιταλική και την Αγγλική γλώσσα.

Ο κ. Μυστρίδης ήταν υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, του Ιουνίου και του Μαϊου 2012, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 και είναι ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας των ΑΝ.ΕΛ. Πιερίας.

Ανέστης Μυστρίδης ΑΝΕΛ Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης Διοικητής

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top