Πέμπτη 24 Ιαν 2019 7:14      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο απόηχος της αδελφοποίησης του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης και των Ποντιακών Συλλόγων Πιερίας (Εικόνες)

Αναμφίβολα η πρωτοβουλία για «αδελφοποίηση» του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης και των Ποντιακών Συλλόγων της πόλης και η παρουσία στις επετειακές εκδηλώσεις του Συλλόγου για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του εκπροσώπων της Εστίας Πιερίδων Μουσών, του Λυκείου Ελληνίδων της πόλης μας, μαζί με τη συνεργασία του Συλλόγου με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κ.Λ.Π. θα φέρουν στην πόλη άλλο πολιτιστικό – και όχι μόνο – αέρα. 
  Ήδη το «Δίκτυο Περραιβία» με τον Κώστα Σκριάπα και την εμπεριστατωμένη εισήγησή του για τα αποτελέσματα της Ένωσης των Πολιτιστικών Συλλόγων της Επαρχίας Ελασσόνας – Τυρνάβου, έπεισε και τους πλέον δύσπιστους για την ανάγκη να προχωρήσουμε και εδώ για τη δική μας «Αμφικτιονία», αφού εκεί δημιούργησαν 200 θέσεις απασχόλησης!!  στους δύσκολους καιρούς μας.
  Εμείς, εδώ στην Πιερία, θα ξεκινήσουμε με άλλες, πολύ πιο δυναμικές και αισιόδοξες προοπτικές, γιατί ο τόπος μας έχει άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και προσόντα, και διαθέτει «βατήρες» και «ατμομηχανές» στον πολιτισμό, όπως είναι η Εστία Πιερίδων Μουσών , ο ΟΡΦΕΟ, το Λύκειο Ελληνίδων και πάνω από 50 άλλους ενεργούς με θεαματικές   δράσεις και σπουδαία αποτελέσματα πολιτιστικούς Συλλόγους. 
  Η εκδήλωση της Κυριακής στη Λέσχη Λιβαδιωτών εξελίσσεται  σε «σημείο εκκίνησης» για σπουδαία πράγματα για τους συμπολίτες μας, μέσω του πολιτισμού, που αναντίρρητα ανέκαθεν επηρέαζε και την πολιτική, την κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Το ευχόμαστε.

Γ.Ρ.

Λέσχη Λιβαδιωτών Κατερίνης Αδελφοποίηση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top