Πέμπτη 22 Αυγ 2019 1:27      

O δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στα "Πέριξ" της TV100

«Στην πρωτοφανή βροχόπτωση που έπληξε την Κατερίνη, αποδείχτηκε ότι η πόλη άντεξε και είναι δυναμικά οχυρωμένη» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας χθες στα “Πέριξ” της ΤV100, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Ο δήμος, αντιμετώπισε επαρκώς όλα τα προβλήματα και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές» όπως σημείωσε. 

Όπως ανέφερε ο κος Χιονίδης:  «καταστροφές από τα ιδιαίτερα μεγάλης έντασης καιρικά φαινόμενα προκλήθηκαν στις υποδομές του δήμου Κατερίνης το κόστος των οποίων ανέρχεται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ» επισημαίνοντας: «κάνουμε συντονισμένα ό, τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε το βέλτιστο  σε ό, τι αφορά τις αποζημιώσεις για το Δήμο μας και τους πολίτες, που επλήγησαν».
 
Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της εκπομπής, οικονομική ενίσχυση ύψους 170.000 ευρώ, στο δήμο Κατερίνης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές στις εγκαταστάσεις ύδρευσης, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Τέλος, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος τόνισε ότι «η Κατερίνη καθίσταται πλέον σε Χριστουγεννιάτικο προορισμό με το Πάρκο των Χρωμάτων, οι πύλες του οποίου ανοίγουν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες».

Επισυνάπτεται σύνδεσμος με την εφ όλης της ύλης συνέντευξη του Δημάρχου.

Ακραία καιρικά φαινόμενα Πάρκο των χρωμάτων Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top