Τρίτη 18 Ιουν 2019 4:39      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης απέσυρε την υποψηφιότητά του από την ΕΠΟ

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας,απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα μοναδικός υποψήφιος, τουλάχιστον προς το παρόν, να παραμείνει ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας επιβεβαίωσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Arena FM 89.4.
«Αυτοί θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δούνε το ερασιτεχνικό.
Εγώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι.Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος», είπε.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας συμπλήρωσε:
«Αηδίασα με αυτά που είδα. Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός. Όταν με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης πήρα τον κ. Γραμμένο να βρεθούμε. Η δική μου θέση ήταν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σωστό ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε βήματα προόδου.

«Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε μην χάσει τις εκλογές.
Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές; Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, την στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο;», αναρωτήθηκε.

Πηγή: praktoreio-sport.gr

Δημήτρης Ελευθεριάδης πρόεδρος ΕΠΟ Βαγγέλης Μαρινάκης ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Μελισσανίδης Αλέξης Μητρόπουλος Γιώργος Γκιρτζίκης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top