Σάββατο 6 Ιουν 2020 18:18      

Ο Δημήτρης Κυριακού δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας

Η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί από χθες  την απώλεια του Δημήτρη Κυριακού,  καθηγητή Θεολόγου και διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. 

Μετά από  πολύχρονη μάχη με την επάρατο έφυγε  από τη ζωή ο Δημήτρης, σε ηλικία   54 ετών.   Η πορεία του στην εκπαίδευση υπήρξε αξιόλογη, αφού πολύ σύντομα ανέλαβε τη διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο οποίο αφιερώθηκε ολοκληρωτικά  και με τις ποικίλες εκδηλώσεις του  προσέφερε στην   καλλιτεχνική αναβάθμιση  της πόλης.  
Στη δεκαετία του 1990 υπηρέτησε με συνέπεια το Δήμο Κατερίνης, ως  δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου . 

Ευτύχησε να κάνει μια καλή  οικογένεια, και η απώλειά του  αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην  γυναίκα του Γιώτα και τα τρία παιδιά του.  Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης. 

Για το θάνατό του εξέδωσε συλλυπητήριο  το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει την ιδιαίτερη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της εκπαιδευτικής μας κοινότητας  στην οικογένειά του διακεκριμένου συναδέλφου  και Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, Δημήτρη Κυριακού.  
Κατερίνη, 19 Φεβρουαρίου 2018
      
                        Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας

Δημήτρης Κυριακού Θάνατος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top