Τετάρτη 3 Μαρ 2021 23:39      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Ευθύμης Παπαζήσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Είναι αλήθεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών της Κατερίνης απαιτούν αλλαγή, νέα πρόσωπα και ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο η υποψηφιότητα του Ευθύμη Παπαζήση ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου έχει μεγάλη σημασία.

Ο Ευθύμης στην ηλικία των 30 ετών έχει ήδη πάνω από 15 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, τα οποία συνδυάζει με όρεξη για δουλειά και ιδέες για τη βελτίωση του Δήμου μας.

Είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής και των χωματουργικών έργων, με σημαντική γνώση στον κλάδο του:

· Πτυχιούχος δομικών έργων · Με εξειδίκευση ως χειριστής 10 διαφορετικών μηχανημάτων έργου

· Εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της οικογένειάς του που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο Ο Ευθύμης Παπαζήσης θα αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα της δημοτικής μας ομάδας που θα αλλάξουν ΡΙΖΙΚΑ τον τρόπο εκτέλεσης των δημοσίων έργων στον τόπο μας, μιας και ο συνδυασμός μας θα δώσει έμφαση στις παρακάτω προτεραιότητες:

· Ολοκληρωτική αλλαγή της σημερινής εικόνας του Δήμου, με δρόμους γεμάτους λακούβες, χωρίς συντήρηση

· Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, 20% του διαθέσιμου προϋπολογισμού θα δίνεται για τη συντήρηση των έργων, για να μην ξαναζήσουμε τη σημερινή εικόνα. Καλύτερα 2 έργα λιγότερα και τα υπόλοιπα 8 να είναι σε άριστη κατάσταση.

· Αυστηρότατος έλεγχος ποιότητας των έργων και επιλογή χρησιμοποίησης σωστών υλικών από το στάδιο της μελέτης, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα «συνεχή μπαλώματα» μετά. · Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τον πολυπόθητο συντονισμό των εργασιών, που θα μας επιτρέψει να φέρνουμε όλα τα συνεργεία την ίδια περίοδο και όχι ένας δρόμος να σκάβεται κάθε χρόνο. · Συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων των βασικών υποδομών στις τουριστικές περιοχές, όπως το να πλημμυρίζουν οι δρόμοι, οι μυρωδιές κλπ

· Αναβάθμιση του οδικού δικτύου όλων των δημοτικών διαμερισμάτων και επίλυση των προβλημάτων διασύνδεσης που ακόμη δυστυχώς υπάρχουν σε κάποια χωριά

· Οδική πρόσβαση όλων των αγροτών και κτηνοτρόφων στις μονάδες τους

«Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τόσο τους συνδημότες μου όσο τον Θανάση για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» τονίζει ο Ευθύμης Παπαζήσης.

Έχοντας και 12 χρόνια παρουσίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας καθώς και χρόνια εμπειρίας στην αθλητική Ιππασία, ο Ευθύμης είναι ένας νέος άνθρωπος με εμπειρία στη δουλειά και πολύπλευρη προσωπικότητα, που θα συμβάλλει στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας. ΥΓ.

Οι παραπάνω τίτλοι καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα του δημοτικού μας συνδυασμού για τις υποδομές του Δήμου μας θα παρουσιαστούν αναλυτικά τους επόμενους μήνες

Για περισσότερες πληροφορίες για τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου είμαστε στη διάθεσή σας!

Ευθύμης Παπαζήσης Θανάσης Λιακόπουλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top