Κυριακή 24 Ιαν 2021 23:14      

O γάμος της Ηλιάνας Παπανικολάου!

Σ’ ένα εκκλησάκι κρεμασμένο σε μικρό λόφο, πάνω από τη λίμνη της Καστοριάς, τον προφήτη Ηλία, έγινε ο γάμος της Ηλιάνας Παπανικολάου με τον Αλέξανδρο Βυτανιώτη, δικηγόρο εκ Καστοριάς.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά τη νύφη στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο έξω από το εξωκκλήσι και η νύφη έφτασε ως μαντόνα της Αναγέννησης, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Παπανικολάου και τον αδελφό της Ηλία, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Τη ρομαντική τελετή παρακολούθησαν συγγενείς και φίλοι από την Κατερίνη και οι φίλοι και συγγενείς του γαμπρού από την Καστοριά, και το ρύζι έρευσε άφθονο για να τηρηθεί το έθιμο, αν και δεν ήταν το μόνο που τηρήθηκε.

Κυρίες της τιμής οι αδελφές της νύφης Ελένη, Σπυριδούλα και Ιωάννα, που οργάνωσαν με κάθε λεπτομέρεια την τελετή.

Οι ευχές δόθηκαν στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» με φόντο τη λίμνη και μια άποψη της Καστοριά που θύμιζε Μονακό.

Ήταν ένας γάμος άψογος που γέμισε χαρά τις δύο οικογένειες και η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των γονιών, των συγγενών και φίλων που παραβρέθηκαν.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η νύφη χόρεψε με όλους τους προσκεκλημένους, τα πεντοχίλιαρα που δεν υπάρχουν σήμερα αντικαταστάθηκαν από 50ευρα που γέμισαν την πίστα και κόλλησαν στα μέτωπα των οργανοπαικτών από τους δύο συμπεθέρους για να τηρηθεί το έθιμο και η βραδιά έκλεισε με τις ευχές όλων για υγεία και ευτυχία στο νέο ζευγάρι που αρχίζει τώρα τη ζωή του.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η live ορχήστρα με σαξόφωνο, η οποία υποδέχθηκε τους καλεσμένους με αμερικανικές μπαλάντες, γνωστές στο ελληνικό κοινό από την ερμηνεία τους από μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Ντιν Μάρτιν.

Το Strangers In The Night, το Besame, besame mucho, το Fly Me to the Moon, το That’s amore αποδόθηκαν περίφημα και απέσπασαν θερμά χειροκροτήματα.

Το κλου της βραδιάς τα βεγγαλικά που γέμισαν τον έναστρο ουρανό της Καστοριάς που το βράδυ της Κυριακής είχε ολόγιομο φεγγάρι.

 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top