Σάββατο 14 Δεκ 2019 13:07      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

​Ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ Κατερίνης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Ο προπονητής, κ. Ιωάννης Τοπαλίδης και οι αθλητές που συμμετείχαν στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος-που διεξήχθη στη Μόσχα-και κατέκτησαν 8 χρυσά, 2 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια, επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, προκειμένου να την ενημερώσουν για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στο σύλλογο για τις επιτυχίες που σημείωσε, επισημαίνοντας ότι δικαιώθηκε η επίμονη προσπάθεια και η συστηματική προπόνηση των παιδιών, ενώ έκανε λόγο και για υψηλό επίπεδο του εν λόγω αθλήματος στην Πιερία. Η κ. Σοφία Μαυρίδου ευχαρίστησε τους αθλητές για τις επιτυχίες που –όπως είπε-μας συγκινούν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια, ευχήθηκε να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες στην αθλητική τους πορεία.

Άλλωστε, δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους γονείς των αθλητών για την στήριξη και την ενθάρρυνση που τους προσφέρουν.

«Εύχομαι ολόψυχα πολλές ακόμη επιτυχίες που θα συνεχίσουν να κάνουν εμάς τους Πιεριείς υπερήφανους και δύναμη προκειμένου να συνεχίσετε τη νικηφόρα σας διαδρομή, αποτελώντας μεγάλο κίνητρο για τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, διαδίδοντας το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ και από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών, πιστεύουμε στις ικανότητές τους και προσπαθούμε να προσφέρουμε στο χώρο του αθλητισμού στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ Σοφία Μαυρίδου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top