Τρίτη 19 Ιαν 2021 5:09      

Ο Γιάννης Νικολαΐδης από τη Βρία και ο πολύτεκνος Βασίλης Τσινίκος από τις Καρυές υποψήφιοι στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου με την ανακοίνωση των δύο υποψηφίων:

Ο Γιάννης Νικολαΐδης από τη Βρία και ο Βασίλης Τσινίκος από τις Καρυές είναι δύο ακόμη αξιόλογοι συνδημότες μας που συστρατεύονται στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου, ως υποψήφιοι του συνδυασμού του για τα τοπικά συμβούλια Βρίας και Κάτω Μηλιάς αντίστοιχα.

Γιάννης Νικολαΐδης: «Ο Θανάσης ξέρει, θέλει και μπορεί»

Ο Γιάννης Νικολαΐδης είναι 39 ετών, στρατιωτικός, με 2 χρόνια φοίτησης στην Καραπιπέριο Σχολή Βυζαντινής Αγιογραφίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βρίας. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Κούρτογλου και έχουν μαζί 2 παιδιά.

Ο Γιάννης έχει ήδη συγκεντρώσει κοντά του πολλούς ακόμη δημότες από τη Βρία, έχουν καταγράψει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μαζί με το επιτελείο του Θανάση Λιακόπουλου από το νέο έτος θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για τη λύση των θεμάτων. Πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα είναι φυσικά το νερό που λείπει κατά περιόδους το καλοκαίρι, όμως τα θέματα είναι πολλά και σημαντικά. Κάποια από αυτά χρειάζονται πόρους, άλλα χρειάζονται απλά περισσότερο ενδιαφέρον.

«Επέλεξα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά μαζί με τον Θανάση Λιακόπουλο. Ο Θανάσης ξέρει, θέλει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα του χωριού μας, μιας και έχει την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση για να ακούσει, να δεχθεί προτάσεις και μαζί μας να υλοποιήσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε».

Βασίλης Τσινίκος: «Ένας καθαρός νέος άνθρωπος, που γρήγορα καταλαβαίνεις ότι πραγματικά νοιάζεται για σένα»

Ο Βασίλης Τσινίκος είναι 54 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος. Ζει στις Καρυές, όπου έχει αναπτύξει από μικρός έντονη δράση, στην ομάδα του χωριού του αλλά και όχι μόνο. Έχει επίσης έντονη κομματική δράση στη ΝΔ και παλαιότερα στην ΟΝΝΕΔ. Είναι παντρεμένος με Αναστασία Φαρμάκη και έχουν μαζί 4 παιδιά, όντες πολύτεκνοι.

Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Κάτω Μηλιάς, όπου ανήκουν και οι Καρυές. Με μεγάλη εμπειρία και γνώση των προβλημάτων της περιοχής, ο Βασίλης έχει ήδη αρχίσει να κτίζει πυρήνες ευαισθητοποιημένων δημοτών στην περιοχή του, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις λύσεις τους. Πρώτο πρόβλημα και εκεί είναι η έλλειψη νερού σε σημαντικές περιόδους του καλοκαιριού, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Σύντομα θα αναδειχθούν, μαζί με τις λύσεις που ο συνδυασμός μας προτείνει.

«Ο Θανάσης είναι ένας καθαρός νέος άνθρωπος, που έχει περάσει από σημαντικές θέσεις χωρίς ποτέ του να δώσει δικαίωμα σε κανέναν για το παραμικρό, το αντίθετο, βοήθησε όπου μπορούσε και έκανε έργο χωρίς να κοιτάει το που ανήκεις. Όταν τον γνωρίσεις, γρήγορα καταλαβαίνεις ότι πραγματικά νοιάζεται για σένα. Νοιώθω ασφάλεια ότι με τον Θανάση θα λύσουμε επιτέλους τα προβλήματα της περιοχής μας, που τόσα χρόνια τα συζητάμε και τόσα χρόνια παραμένουν άλυτα».

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

https://www.facebook.com/Liakopoulos.Thanasis

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές Γιάννης Νικολαΐδης Βασίλης Τσινίκος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top